top of page
vlinder

Over mij

Chantal Kielliger

Positief
Creatief
Betrokken

Veelzijdig

Hands on

Communicatief
Sociaal

Loyaal

Open minded

Hospitality

Verbinding

Italië
Kleur

Metafoor
Puntjes op de i
Spin in 't web

Spreekt jou dit aan?

'Ik regel het wel'

Als klein meisje speelde ik graag 'kantoortje' op mijn kamer. Mijn bureau als balie met een oude typemachine, een grote elektrische rekenmachine met zo'n papieren rolletje, een telefoonklapper en een draaitelefoon als decor. De formulieren die mijn vader meenam van zijn werk en postkantoor waren 'goud' speelgoed voor mij. Het invullen hiervan voelde als iets waardevols. Ik was tenslotte informatie aan het verwerken op een efficiënte manier. Vanuit rollenspellen bracht ik hiermee klantgegevens duidelijk in kaart en met post-its en ruitjespapier werden taken en processen overzichtelijk. Met multomappen, tabbladen, een niettang en 'gaatjesmaker' bracht ik structuur aan in mijn papieren wereld en had ik zowaar een archief.
 

Tegenwoordig doe ik dat gewoon, helemaal bij de tijd, met een laptop, telefoon en praktische online tools!

Chantal Kielliger- FOCUS geeft aandacht

Aangenaam!

Ik ben Chantal Kielliger, een 39 jarige 'Goudse', neergestreken in de Betuwe.

 

Als pro- actieve en toegewijde moeder van twee zoons en een bonusdochter, vervul ik met trots de daarbij behorende rollen van piccolo, housekeeper, chef en chauffeur.

'Waar een wil is, is en weg' typeert inmiddels hoe ik door het leven reis. Ik trotseer de bergen en op een

t-splitsing kies ik voornamelijk de weg met nieuwe ervaringen. Met een tikkeltje zelfspot zorg ik graag voor een glimlach. 

Mijn vrije momenten besteed ik het liefst aan sociale contacten, actieve uitjes, projecten in en om het huis of

het maken van creatieve creaties zoals gipsen handbeelden of boekvouwen. En wanneer er wat georganiseerd moet worden dan trek ik graag aan de touwtjes om daar een succes van te maken!
Kortom, het woord 'vervelen' ken ik niet.

"ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT"

Ervaringen

Reisbranche

Met leergierigheid en reislust begon ik mijn loopbaan. Ik startte tijdens mijn opleiding in het Toerisme als reisadviseuse op een reisbureau. Na het behalen van mijn diploma wilde ik de wereld dan ook echt gaan ontdekken. Zo vrij als een vlinder vloog ik als stewardess de wijde wereld rond. Maar ook de functies van Commercieel medewerker Busreizen en Productmanager Kampeervakanties heb ik daarna met veel plezier en toewijding vorm gegeven. De 10 maanden in Italië als Hostess was de kers op de taart van deze mooie periode.
 

Financiële dienstverlening & Vastgoed

Naarmate ik ouder werd stapte ik over naar de financiële dienstverlening. Tijdens mijn functie als Assistent Hypotheekadviseur, maakte ik nieuwe kennis en vaardigheden eigen. Het begrip 'Vastgoed' werd met de dag interessanter en met mijn leergierigheid als kompas waagde ik de volgende sprong in het onbekende. De afgelopen jaren heb ik in de functie van VvE Manager diverse appartementencomplexen mogen beheren. De werkzaamheden zoals het verzorgen, coördineren en bewaken van alle activiteiten en processen ten behoeve van de Verenigingen van Eigenaren waren mij op het lijf geschreven.


In vrijwel iedere functie stonden administratieve, communicatieve en servicegerichte werkzaamheden centraal. Binnen het uitvoeren van deze vaardigheden voel ik mij goed en weet ik vol vertrouwen mijn weg. 

Mag ik mij binnenkort inzetten als jouw 'bezige bij' ?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

2 LOGO FOCUS geeft aandacht transparant def. wit.png
bottom of page